eDonatii

Donație


 

eDonatiiÎți mulțumim pentru donația ta pentru copiii și tinerii cu afecțiuni/ dizabilități fizice de la Asociația Esperando!

Această donație va fi folosită integral pentru susținerea activităților zilnice pentru aceștia: recuperare, educație, psihoterapie, logopedie, pregătire pentru viață și autonomie personală, participare la întreaga viață a comunității.

Ne poți oricând vizita pentru a vedea ce se întamplă la Centrul de Recuperare Esperando!

Misiunea Asociației Esperando este de a aduce împlinire vieții celor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, înlăturând incertitudinile și temerile legate de viitor.

Toate informațiile de aici și din următorii pași vor fi confidențiale și nu vor fi niciodată folosite sau oferite altor entități. Ele sunt doar pentru a avea o tranzacție reușită și, dacă dorești și optezi pentru asta, pentru ca tu să primești confirmarea că plata a fost făcută cu adevărat către Asociația Esperando.

Dacă dorești să primești informații despre folosirea banilor sau activitățile Esperando, te rugăm să bifezi chiar tu căsuța pentru a solicita acest lucru. Vom trimite aceste informații strict celor care solicită acest lucru, pentru a respecta intimitatea și liniștea donatorilor noștri.

Îți mulțumim în numele tuturor copiilor și tinerilor serviți și îngrijiți în Asociația Esperando!Fără comision, cu orice card bancar

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

informații și sesizări: info@globalpay.ro