Despre MobilePay

Aplicația MobilePay permite consultarea datoriilor către bugetul local și achitarea acestora, precum și plata amenzilor contravenționale, prin acceptarea la plata online a cardurilor bancare.

Mod de utilizare:

 1. Se face conectarea la aplicație.
 2. Se alege categoria de taxă.
 3. Se completează formularul cu datele despre amendă sau se consultă pagina datoriilor, care permite modificarea sumelor aferente categoriilor de taxe și impozite afișate.
 4. La confirmarea intenției de plată se va efectua redirectarea pe pagina web securizată a procesatorului de plăți electronice unde se completează datele cardului cu care se va efectua tranzacția financiară.

  Confidențialitatea acestor date este garantată de standardele internaționale în vigoare.

  Datele cardului cu care se efectuează tranzacția, datele proprietarului cardului, sumele disponibile în debit, codurile de activare sau codurile înscrise pe card sunt procesate exclusiv în pagina certificată 3D Secure, proprietate a procesatorului, organismul abilitat pentru verificarea datelor de card, validarea acestora, validarea tranzacției financiare și derularea finală a tranzacției electronice în România.

 5. Confirmarea finală a plății va conduce la o verificare a corectitudinii datelor cardului, urmată de o validare sau invalidare a tranzacției.

  În cazul unei tranzacții validate, se va face redirectarea către aplicația MobilePay și se va genera dovada de plată pe care o veți primi pe email.

  În cazul invalidării tranzacției, acțiunea nu va avea nici un efect asupra debitelor sau plăților dumneavoastră.

Asistență pentru plata cu cardul : 004 0758-463326  

Asistență impozite și taxe locale - primărie :