Descriere

Plata online a impozitelor, taxelor și amenzilor
I. Conectarea la Sistem
  1.  
  2. Accesați https://globalpay.ro și alegeți instituția
  3. Autentificarea se face pe bază de CNP sau CUI.
II. Plata electronică

Pași pentru efectuarea plății online:
  1.  
  2. Se face conectarea la sistem (pasul I)
  3. Pagina de consultare a datoriilor permite selectarea acelor categorii de taxe și impozite și sumele aferente, care se doresc a fi plătite. Modul de calcul și stingere a datoriilor respectă legislația în vigoare.
  4. După selectarea categoriilor de impozit și a sumelor care vor fi achitate, se acționează butonul Plata Online. Se prezintă un centralizator al taxelor și impozitelor după care va fi nevoie de încă o confirmare a plății.
  5. După confirmarea intenției de plată se va efectua redirectarea de pe paginile de consultare electronică a taxelor și impozitelor locale - proprietare a Primăria PUCIOASA - pe pagina securizată a procesatorului de plăți online unde se completează datele cardului cu care se va efectua tranzacția financiara. Confidențialitatea acestor date este garantată de standardele internaționale în vigoare.
  6. Confirmarea finala a plații va conduce la o verificare a corectitudinii datelor cardului, urmata de o validare sau invalidare a tranzacției. În cazul unei tranzacții validate, se va face redirectarea către pagina globalpay.ro unde se va putea descărca dovada de plată. În cazul invalidării tranzacției, acțiunea nu va avea nici un efect asupra debitelor sau plăților dumneavoastră.


Fără comision, cu orice card bancar

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

informații și sesizări: info@globalpay.ro