Descriere

Adók/díjak/bírságok online kifizetése
I. A rendszerhez való kapcsolódás
  1.  
  2. Accesati https://globalpay.ro si alegeti institutia
  3. Autentificarea se face pe baza de CNP sau CUI.
II. Elektronikus kifizetés

Pasi pentru efectuarea platii online:
  1.  
  2. Belépés a rendszerbe (I. lépés)
  3. Pagina de consultare a datoriilor permite selectarea acelor categorii de taxe si impozite si sumele aferente, care se doresc a fi platite. Modul de calcul si stingere a datoriilor respecta legislatia in vigoare.
  4. Dupa selectarea categoriilor de impozit si a sumelor care vor fi achitate, se actioneaza butonul Plata Online. Se prezinta un centralizator al taxelor si impozitelor dupa care va fi nevoie de inca o confirmare a platii.
  5. Miután a kifizetési szándék jóváhagyása megtörtént , a Városháza SOVATA - pe pagina securizata a procesatorului de plati online unde se completeaza datele cardului cu care se va efectua tranzactia financiara. Confidentialitatea acestor date este garantata de standardele internationale in vigoare.
  6. Confirmarea finala a platii va conduce la o verificare a corectitudinii datelor cardului, urmata de o validare sau invalidare a tranzactiei. In cazul unei tranzactii validate, se va face redirectarea catre pagina globalpay.ro unde se va putea descarca dovada de plata. In cazul invalidarii tranzactiei, actiunea nu va avea nici un efect asupra debitelor sau platilor dumneavoastra.


Fara comision, cu orice card bancar

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

információk és panaszok: info@globalpay.ro